Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Detinguda una banda acusada de 24 robatoris a pisos de l'Hospitalet i Barcelona

S'han detingut quatre persones, alguns d'ells amb antecedents per robatori. La policia no descarta noves imputacions però ha dit que no espera realitzar noves detencions

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones d'una banda a la qual acusen d'haver assaltat 24 domicilis particulars de l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona, segons informa avui la policia catalana. Dels 24 robatoris només un es va cometre a la capital catalana i els 23 restants a l'Hospitalet. A més, alguns dels detinguts tenen antecedents per robatori.

Els Mossos van començar a investigar les activitats de la banda al començament de l'any quan van tenir constància de diversos robatoris a domicilis en els quals es repetia el mateix 'modus operandi'. La policia no descarta noves imputacions una vegada finalitzi l'estudi del material recuperat, i han donat la investigació per finalitzada, ja que no esperen realitzar noves detencions.Els lladres solien accedir als pisos al matí, quan els seus habitants estaven treballant, i una vegada dins bloquejaven el pany amb trossos de fusta, paper higiènic o d'alumini per bloquejar l'entrada en el cas que arribessin els habitants de la casa mentre es trobessin encara a l'interior de l'habitatge. Els quatre detinguts, que utilitzaven guants blancs de tela en els robatoris, es distribuïen les tasques de vigilància, entrada al pis, sostracció dels objectes i fugida.La banda, a més dels diners i les joies que pogués trobar a les cases, robava objectes de fàcil transport com ordinadors portàtils, telèfons cel·lulars, consoles de videojocs o càmeres fotogràfiques, encara que si podien també s'emportaven televisors de pantalla plana. Bona part dels objectes robats han estat recuperats pels Mossos en el domicili dels detinguts i han estat tornats als seus propietaris.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de