Detinguda una menor per haver llançat una jove a les vies del metro a Barcelona

Els fets van passar la matinada de la revetlla de Sant Joan a l'estació d'Urquinaona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut una menor que la matinada de la revetlla de Sant Joan, en una baralla entre dos grups, suposadament va llançar una jove a les vies del metro, d'on els vigilants de seguretat la van poder rescatar abans que arribés el comboi. Els fets van passar a les cinc de la matinada del 24 de juny a l'estació d'Urquinaona de la línia 4 del metro.

Per motius que s'investiguen, dos grups, de quatre integrants cadascun, es van començar a barallar a l'andana, i va ser aleshores quan una de les noies, menor d'edat, va empènyer a la zona de vies una jove de l'altre grup. Els vigilants de la seguretat van arribar a temps per treure la noia de les vies abans que entrés el tren a l'estació.

Un cop rescatada la jove, els vigilants de seguretat van retenir a l'estació els vuit participants en la baralla –quatre d'ells menors d'edat– fins que la Guàrdia Urbana va arribar per detenir la menor que suposadament va llançar l'altra noia a les vies, per un delicte de temptativa d'homicidi.

La menor va quedar en mans de l'Oficina d'Atenció al Menor, abans que els Mossos d'Esquadra la posessin a disposició de la Fiscalia de Menors. La jove que va ser llançada a les vies del metro va haver de ser atesa per lesions lleus.