Societat 10/03/2012

Detingudes una mare i una filla que havien robat 17.000 euros en roba de marca

Es dedicaven a furtar peces de roba, que s'amagaven sota les faldilles mentre entretenien la dependenta amb preguntes

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut una mare i una filla a qui acusa de nombrosos robatoris de roba en botigues de marca del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, i en concret els imputa 12 furts, dos robatoris amb violència i intimidació i tres estafes.

En un comunicat, la policia autonòmica ha informat que, en total, les detingudes, Manola R.M, de 40 anys, i Manuela N.R., de 23, presumptament van robar peces de conegudes marques valorades en total en uns 17.000 euros.

Els Mossos han constatat que la mare disposava de llicència per vendre roba als mercats ambulants setmanals de Sant Vicenç dels Horts i Pallejà (Baix Llobregat).

El visionat de les càmeres de seguretat d'alguns d'aquests establiments comercials van servir els Mossos per identificar-les totes dues, que havien estat ja detingudes per fets similars i estaven fitxades.

Els Mossos han precisat que la detenció es va produir dimarts passat 6 de març i que mare i filla, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Mare i filla usaven sempre el mateix mètode: simulaven estar interessades en peces d'una botiga, feien contínues preguntes a la dependenta i quan la distreien aprofitaven per amagar-se peces sota la faldilla.

El comunicat precisa que en una ocasió van entrar en un magatzem i es van emportar una caixa recaptadora amb 3.000 euros, i els Mossos també les acusen d'haver fet servir targetes de crèdit robades.

stats