Societat 29/08/2011

Detingudes tres dones per dos robatoris comesos a l'Ametlla de Mar

Un veí va avisar la policia just quan intentaven accedir a una casa

Acn
1 min

L'Ametlla de MarEls Mossos han detingut tres dones com a presumptes autores dels robatoris denunciats els dies 4 i 19 d'agost a dues vivendes de l'Ametlla de Mar. En tots dos casos les víctimes dels robatoris es van creuar en tornar a casa amb un grup de tres noies que presumptament serien les autores dels fets.

Les tres detingudes, Lidia D., de 19 anys, Marina K., de 20 anys i Dijana J., de 25 anys, sempre utilitzaven el mateix mètode per entrar als immobles a robar. Primer de tot seleccionaven un bloc de pisos de fàcil accés, forçaven el bombí de la porta principal d'un dels habitatges per, després, entrar a l'habitació de matrimoni i emportar-se tot allò que estigués al seu abast. Principalment robaven joies i diners.

Els robatoris estaven perfectament organitzats, ja que una de les noies es quedava a l'exterior del domicili per avisar a la resta del grup en el cas de veure algú entrar a l'edifici.

Un veí va ser qui va avisar a la Policia Local per informar que havia vist un grup de tres noies amb una actitud sospitosa intentant accedir a unes propietats privades.

Un cop la Policia Local va poder aturar les tres noies, un agent va relacionar-les amb un dels dos robatoris que hi havia hagut dies abans. Amb aquesta informació, els investigadors van poder atribuir el segon robatori a les dones.

stats