SOCIETAT
Societat 08/09/2011

Detingut a Barcelona el propietari d'un bar per intentar apunyalar un client que no va pagar

L'agredit també va acabar arrestat ja que pesava sobre ell una ordre de detenció per un robatori

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquesta nit el propietari d'un bar de Barcelona que va intentar apunyalar un client de l'establiment que s'havia negat a pagar-li una beguda que havia consumit. El client agredit també va acabar arrestat perquè tenia una ordre pendent per robatori.



Segons que han informat fonts policials, els fets van tenir lloc cap a les 23 h de dimecres al districte de l'Eixample de Barcelona. Una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra es trobava al carrer Calàbria i va veure un grup de persones xisclant, molt nervioses, a les portes d'un bar. Els agents van baixar del seu vehicle i van veure que una persona, que va resultar que era el propietari del bar, es trobava al carrer, davant del local, brandant un ganivet de cuina de grans dimensions, amb la intenció d'agredir un dels clients.

Els agents van aconseguir reduir el propietari i li van treure el ganivet de les mans. El propietari del bar, de 36 anys, d'origen xinès i sense antecedents penals, està acusat d'un homicidi dolós en grau de temptativa mentre que el client agredit, de 30 anys i amb antecedents, va quedar detingut perquè sobre ell pesava una ordre de detenció per un delicte contra el patrimoni.

stats