SUCCESSOS
Societat 20/04/2011

Detingut a Lleida un important membre de la màfia siciliana

El buscaven les autoritats italianes per haver assassinat un altre mafiós

Marta Català
1 min

BARCELONAEs diu Claudio Adriano Giusto. Té 43 anys i va néixer a Alcamo, Itàlia. Les autoritats italianes el buscaven des de feia 13 anys per delictes d'assassinats, robatori i tinença il·lícita d'armes. Giusto s'havia instal·lat a Alcarràs, on feia una vida normal i passava desapercebut pels seus veïns. Ningú s'imaginava que els Carabinieri i la Interpol el buscaven per ser un membre de la màfia siciliana, concretament de l'organització anomenada Mesina Denaro Mateo.

La Policia Nacional va trobar indicis que el mafiós estava vivint a Lleida i finalment el va poder detenir dilluns al matí. La detenció es va produir sense que es produís cap incident i els investigadors van descobrir que el mafiós vivia a Alcarràs sota una falsa identitat, la de Roberto de Jesús T. R., suposadament nascut a Veneçuela.

Les autoritats italianes l'imputen l'assassinat, el març de 1998, de Giuseppe Magaddino, també associat a una històrica família de la màfia italiana. El detingut presumptament va assassinar Magaddino amb tres trets efectuats amb un arma de foc del calibre 7,65. els fets van passar a la seva residència turística de "Baia Guidaloca" a la localitat italiana de Castellmare del Golfo.

stats