SUCCESSOS
Societat 01/08/2011

Detingut a Tarragona un fals dentista que usava els números de col·legiats d'altres professionals

Hi ha molts pacients amb danys irreversibles

Marta Català
1 min
La consulta del fals dentista

BarcelonaLa Policia Nacional ha detingut un fals dentista que actuava a Tarragona. No tenia cap titulació oficial i, segons fonts policials, va usurpar els números de col·legiats d'altres persones. L'home presumptament va causar danys irreversibles a nombrosos pacients.

El mes de juny es va rebre la denúncia contra un odontòleg per una presumpta estafa. També es feia constar que no tenia la titulació.

Agents de la comissaria provincial de Tarragona van descobrir que l'home, un ciutadà d'origen xilè, regentava el Centre Mèdic Dental Leonal al passeig Lluís Companys de Tarragona. Els agents també van descobrir que el fals dentista va fer molts casos de mala praxi, que hi havia molts pacients amb danys irreversibles i que allargava els tractaments per aconseguir més beneficis econòmics.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Els investigadors van registrar la clínica i van incautar molts documents i nombrosos títols falsificats, fet que va implicar, segons fonts policials, que el departament de Salut tanqués la clínica d'immediat.

Al detingut li imputen delictes de falsedat documental, usurpació de l'estat civil, intrusisme professional, estafa, lesions i delicte contra la salut pública. L'home ja ha passat a disposició judicial.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats