SUCCESSOS
Societat 20/07/2012

Detingut i acusat de contraban un home que duia 32.000 paquets de tabac al seu vehicle

Els policies l'han trobat circulant amb les llums apagades a Valls de Valira. La quantitat de tabac equival a més de 118.000 euros

Efe
1 min

LleidaLa policia ha detingut un home a Valls de Valira (Alt Urgell) que transportava 32.000 paquets de tabac de contraban al seu vehicle, els quals estan valorats en més de 118.000 euros. Segons ha informat la Subdelegació del govern a Lleida, el conductor va ser aturat pels agents a la zona de la Rabassa, pertanyent al terme municipal de les Valls de Valira, a les 23 hores del passat 19 de juliol.

El detingut conduïa una furgoneta Fiat Ducato, de matrícula andorrana, que circulava amb les llums apagades per la pista forestal. En inspeccionar l'interior del vehicle, els agents van localitzar els paquets de tabac ros i 873 bosses de tabac de picadura, tot això de procedència extracomunitària i valorat en 118.956,31 euros.

El conductor, M. G. F., de 27 anys d'edat i de nacionalitat espanyola, va ser detingut acusat d'un delicte de contraban i posat a disposició del jutjat d'instrucció de la Seu d'Urgell amb el vehicle i el tabac decomissats.

stats