SUCCESSOS
Societat 24/03/2011

Detingut per apunyalar un menor a l'interior del vagó del metro

El presumpte agressor, de 16 anys, va confondre el jove amb el líder d'una banda rival. El detingut ja ha ingressat a un centre de menors

Marta Català
1 min

BARCELONAEls Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 16 anys, que suposadament va agredir, al costat de dos companys, un altre jove a qui van confondre amb un dels líders d'una banda juvenil rival, segons fonts properes al cas.

Segons fonts policials, el presumpte agressor, de nacionalitat espanyola, va agredir a cops i ganivetades el menor.

Els fets van passar el passat 27 de febrer a l'interior d'un vagó del metro de la línia 5, quan tres joves van abordar el jove i li van clavar diversos cops i un d'ells, el detingut, li va provocar diversos talls amb una navalla.

El jove agredit va haver de ser atès a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona de les lesions que li van provocar els assaltants i posteriorment va presentar una denúncia en una comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Hospitalet de Llobregat.

Els Mossos van obrir una investigació que finalment ha permès detenir i localitzar, el passat 15 de març, el suposat autor de l'agressió amb arma blanca.

El detingut, de 16 anys d'edat i nacionalitat espanyola, va ingressar en un centre de menors per ordre de la fiscalia de menors.

stats