SOCIETAT
Societat 26/06/2012

Detingut un jove de 16 anys per atracar 29 menors en sortir de l'escola

L'acusat buscava les seves víctimes a les sortides de centres educatius d'alumnes menors d'edat, als quals abordava sobretot al carrer, brandant una navalla per robar-los les pertinences

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 16 anys acusat d'atracar a punta de navalla una trentena de menors a la sortida del seu col·legi a diferents zones de Barcelona, principalment al districte de l'Eixample.

Segons ha informat avui la policia catalana, el menor detingut, que va ser arrestat a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) el 21 de juny passat, ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors acusat d'un total de 29 atracaments durant els últims mesos, encara que no es descarta que se li puguin atribuir més assalts.

El detingut té 16 anys i nacionalitat espanyola, segons han concretat a Efe fonts pròximes a la investigació.

Segons els Mossos, l'acusat buscava les seves víctimes a les sortides de centres educatius d'alumnes menors d'edat, als quals abordava sobretot al carrer, brandant una navalla per robar-los les pertinences.

Això no obstant, en sis dels 29 atracaments el detingut va seguir les seves víctimes amb una bicicleta fins als seus domicilis i, una vegada allà, va accedir al portal i els va assaltar a l'interior de l'ascensor, on els va robar amenaçant-los també amb una navalla.

En aquests sis atracaments a l'ascensor, l'arrestat s'havia assegurat prèviament que no hi havia cap adult a càrrec dels menors a l'interior de l'habitatge, per augmentar encara més la seva situació d'indefensió, segons els Mossos.

stats