Successos
Societat 07/01/2012

Detingut mentre atracava una administració de loteria a Montcada i Reixac

Alguns vianants i un mosso fora de servei van retenir l'atracador, que havia sostret 700 euros del local

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat un lladre que va ser atrapat in fraganti quan atracava una administració de loteria a Montcada i Reixac. Alguns vianants i un mosso fora de servei van ajudar a retenir l'atracador mentre arribava la policia.

Els fets van passar cap a les vuit del vespre de dimarts, quan un individu va accedir a una administració de loteria i va començar a fer una travessa. Posteriorment es va dirigir a la zona on es trobava la treballadora de l'administració, separada per un mostrador de la zona pública, i mentre donava forts cops de peu a la porta demanava que li donés els diners.

La víctima li va entregar els diners que tenia en efectiu, alhora que va activar el sistema d'alarma. En aquell moment, un vianant que estava sent testimoni del robatori, va tancar la porta del local per impedir que el lladre fugís, però a causa de l'agressivitat que mostrava va decidir obrir-la novament. En el moment que intentava fugir, el mateix testimoni i altres ciutadans van poder retenir-lo. Un mosso fora de servei que es trobava en el lloc dels fets va detenir l'individu mentre esperava que arribés la patrulla policial.

En el moment de la detenció, l'home duia a sobre prop de 700 euros, que acabava de sostreure, i a pocs metres els agents van localitzar un vehicle de la seva propietat que hauria estacionat a la vora per facilitar-se la seva fugida. Es tracta de David L. P., de 37 anys, veí de la població i de nacionalitat espanyola. El detingut, a qui li consten quatre antecedents policials per fets similars, va passar dijous passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola.

stats