SOCIETAT
Societat 02/11/2011

Detingut un home per calar foc al pis de la seva exparella i ferir dos mossos

L'home està acusat d'un delicte d'amenaces, danys, i atemptat, resistència i desobediència als agents de l'autoritat

Ara
1 min

BarcelonaEls mossos han detingut aquesta nit Andrey A., de 32 anys, de nacionalitat russa i veí de Barcelona, per presumptament haver calat foc al pis de la seva exparella a Sant Andreu (Barcelona). A més, arran de l'actuació policial, dos mossos han hagut de ser atesos per inhalació de gasos i fums, irritació als ulls i lesions a l'esquena i genolls.

La dona ha trucat als mossos aquesta nit quan, en arribar a casa, s'ha trobat la seva exparella a l'interior del domicili. Dos agents de paisà que es trobaven per la zona ha arribat immediatament i s'han trobat el detingut molt alterat, trencant mobiliari i intentant autolesionar-se amb un ganivet. L'home no ha volgut seguir les indicacions dels mossos, que li demanaven que sortís del domicili per poder parlar amb ell, i finalment han decidit trucar a una ambulància i a més reforços.

El detingut ha calat foc en una de les habitacions i els agents han hagut d'utilitzar els extintors dels vehicles policials per apagar-lo, fins que han arribat els Bombers.

Andrey A. ha estat detingut i traslladat a l'hospital. Els serveis mèdics han hagut d'atendre també els dos mossos per lesions, produïdes quan han entrar al pis per rescatar i reduir al detingut.

stats