SOCIETAT
Societat 27/11/2011

Detingut un conductor per atropellar un mosso en un control d'alcoholèmia

Després va fugir. Està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir ahir Luis L. G., de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Parets del Vallès, per, presumptament, haver atropellat greument un mosso en un control d'alcoholèmia. Està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, un delicte de lesions i un de conducció temerària.

Els fets van passar dissabte a la matinada en un control a la C-35, proper al Circuit de Catalunya, en el qual participaven quatre patrulles dels Mossos. El control es trobava perfectament senyalitzat, amb cons i senyals lluminosos.

El vehicle del detingut es va apropar al control passats dos quarts de cinc de la matinada, i se li van donar indicacions perquè s'aturés. Tot i que en un primer moment el conductor va reduir la velocitat, en el punt on havia d'aturar-se va accelerar bruscament, i va dirigir el turisme cap a un dels agents i el va atropellar. Després va fugir.

L'agent va ser traslladat a l'hospital amb pronòstic greu per politraumatisme i contusions.

Amb les restes del turisme que van quedar al lloc, els Mossos van iniciar una investigació i van arribar al domicili de la propietària, que va identificar el seu fill com a conductor aquell dia. El detingut té antecedents per conducció temerària i passarà en les properes hores a disposició judicial a Granollers.

stats