Societat 29/07/2013

Detingut el delegat del primer equip de futbol del Tàrrega per abús de menors

A l'arrestat, que havia estat vinculat a l'Escola de Futbol de la capital de l'Urgell, se li imputa un presumpte delicte de pederàstia

Acn
1 min

TàrregaEls Mossos d'Esquadra van detenir dimarts de la setmana passada un veí de Tàrrega com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual, segons fonts policials. La detenció s'hauria produït arran de la denúncia que hauria presentat l'entorn de la suposada víctima dels abusos, un menor de 13 anys, segons ha informat TV3. El detingut, d'uns cinquanta anys, exercia com a delegat del primer equip de la Unió Esportiva Tàrrega des de feia uns dos anys, tot i que anteriorment, durant més de dues dècades, havia desenvolupat la tasca de delegat a l'Escola de Futbol de la UE Tàrrega. L'arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar dijous al jutjat. El cas es troba sota secret de sumari.

L'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha reconegut que va ser informada de la detenció tot i que no ha volgut fer declaracions sobre el tema i s'ha remès a la feina que estan duent a terme els Mossos i la Justícia per esclarir els fets. Així mateix, des de la UE Tàrrega han manifestat la seva sorpresa arran de la detenció.

stats