SOCIETAT

Detingut per intentar agredir diverses persones amb una destral en defensa del seu fill

L'home va ferir tres joves i gairebé n'atropella dos més quan fugia en cotxe del lloc dels fets, una zona d'oci nocturn de Cornellà

La policia local de Cornellà del Llobregat ha detingut un home que aquest divendres a la matinada va acudir a una zona d'oci nocturn del municipi proveït d'una destral i disposat a agredir un noi que s'havia barallat amb el seu fill, després que aquest el truqués demanant ajuda.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els fets van tenir lloc al costat d'una discoteca del Polígon Femades de Cornellà, on els Mossos d'Esquadra havien muntat un dispositiu per evitar aldarulls i baralles. Malgrat això, dos joves es van embrancar en una baralla, i un d'ells va trucar al seu pare perquè acudís en la seva ajuda.

El pare del noi es va presentar a la zona armat amb una destral, amb la qual va intentar colpejar l'agressor del seu fill i d'altres joves que es trobaven al lloc dels fets. Els vigilants que es trobaven a les portes de la discoteca van intentar reduir l'agressor, però aquest va aconseguir fugir amb el seu fill en cotxe, amb el qual va intentar atropellar dues persones més.

Poc després, agents de la policia local de Cornellà van poder localitzar i detenir el pare, que amb la seva actuació va causar ferides a tres persones, dues d'elles amb contusions al cap i la tercera amb ferides en un braç.