Societat 16/08/2011

Detingut un home per disparar un dependent que li va recriminar que marxés sense pagar

El dependent del comerç va rebre un impacte de bala a la cara i va quedar ferit de gravetat

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys, que ja ha estat empresonat, acusat de disparar contra el dependent d'un comerç de Barcelona, que va quedar ferit greu, perquè li havia recriminat que se n'anés del local sense pagar unes llaunes de beguda.

Segons que ha informat avui la policia, el detingut, al qual se li han intervingut a casa seva tres armes de foc detonadores modificades i aptes per disparar, és Ronal Josue C.N., de 19 anys i nacionalitat dominicana, que ja ha ingressat a la presó per ordre judicial.

Els fets van passar el 24 de juny passat, festivitat de Sant Joan, quan el detingut va entrar en un comerç del carrer Pallars, al barri del Poblenou de Barcelona, acompanyat d'un amic, cap a les 9.30 hores del matí.

Quan tots dos se n'anaven del comerç sense pagar unes llaunes de beguda, el responsable de l'establiment els va recriminar la seva actitud, davant la qual cosa el detingut es va girar i va disparar contra el dependent, que va rebre l'impacte d'un projectil a la cara i va quedar ferit de gravetat.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar llavors una investigació per intentar identificar l'autor material del tret, que va culminar la setmana passada, durant un dispositiu en el districte de Sant Martí de Barcelona, amb la detenció del sospitós.

stats