Presó sense fiança per a l'home que va disparar contra l'encarregat d'una sala de jocs a Santa Coloma

L'home s'ha presentat als jutjats del municipi amb el seu advocat i el jutge l'ha acusat d'intent d'homicidi i tinença il·lícita d'armes

El jutge ha enviat a la presó, de manera provisional i sens possibilitat d'esquivar-la amb una fiança, l'home que hauria disparat els trets contra l'encarregat de la sala de jocs de l'avinguda Pallaresa de Santa Coloma de Gramenet. El presumpte autor dels trets s'hauria presentat aquest dimecres a la tarda als jutjats del municipi amb el seu advocat, on ha quedat detingut, han informat fonts coneixedores de la investigació. El jutge l'ha acusat d'intent d' homicidi i de tinença il·lícita d'armes.

L'agressor va disparar al treballador dues vegades, després de passar dos dies jugant al local i perdre grans quantitats de diners en les màquines escurabutxaques. L'atac va quedar enregistrat per les càmeres de seguretat del saló. Els fets van passar cap a les 19.20 hores del passat dimecres 1 de juliol.

En  un vídeo de les càmeres de seguretat de la sala es pot veure com l'agressor dispara a sang freda contra la seva víctima al cap i la fa caure a terra i, després d'amenaçar amb l'arma a dues persones que surten fugint, dispara contra ell una segona vegada.

Els Mossos han estat fent gestions durant tota la setmana per mirar de localitzar l'home, originari de l'Europa de l'est. El ferit va ser evacuat d'urgència a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va quedar ingressat "estable dins de la gravetat".