Societat 28/09/2011

Detingut un home que va escalar per la façana d'un hotel de la Rambla per robar a les habitacions

El lladre va intentar escapar dels mossos passant a un altre edifici

Acn
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a la nit un home que havia escalat per la façana d'un conegut hotel de la Rambla de Barcelona. L'home va ser detectat cap a dos quarts de dotze de la nit quan pujava per la façana i els balcons d'un hotel a la cantonada de la Rambla i el carrer Pintor Fortuny, en ple centre de la ciutat. Diverses patrulles van apropar-se al lloc dels fets. Un cop allà, mentre uns agents es quedaven al carrer per evitar que l'home fugís, uns altres van pujar a l'habitació a la qual havia entrat, però no hi van poder accedir perquè estava tancada.

El sospitós va aprofitar l'ocasió per passar a un altre edifici. Allà va entrar a un dels pisos on els agents també hi van poder entrar amb el permís de la veïna que hi viu, i el van trobar amagat sota un llit.

"Pels meus ous, que no baixo"

L'home va oferir certa resistència, perquè quan estava escalant per la façana va cridar als agents: "pels meus ous, que no baixo". I quan era sota el llit del pis on el van trobar, encara els va insultar i els va dir: "no m'agafareu!". A més, quan l'anaven a arrestar, es va resistir amb força i va donar una puntada de peu a un agent i un cop de puny a un altre. Molt nerviós, va provocar diverses destrosses a l'habitació.

D'altre banda, l'habitació de l'hotel a la qual va entrar estava regirada, però els ocupants no van trobar a faltar res. De fet, hi van trobar una jaqueta del sospitós. Per tot això, Youssef H., estranger de 28 anys, va ser arrestat per robatori amb força, atemptat i resistència a l'autoritat i violació de domicili.

stats