Detingut un home a Sabadell per la mort de la seva sogra

El crim s'ha produït en una botiga del centre i la víctima presenta ferides d'arma blanca

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest migdia un home a Sabadell per la mort de la seva sogra. El crim s'ha produït cap a les 11.30 h en una botiga del centre de la població, situada al carrer Gràcia. El cos de la víctima presentava ferides d'arma blanca per les punyalades que hauria rebut del seu gendre, que ha quedat arrestat com a presumpte autor de la seva mort.

El detingut, un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola, seria el propietari de la botiga, que estava oberta en aquest carrer des de feia pocs mesos. Els fets haurien començat per una baralla familiar. Quan els Mossos han arribat a l'establiment, han trobat el cos sense vida de la víctima, de 72 anys i de nacionalitat espanyola.

També a l'interior del local hi havia el gendre de la dona. Segons els Mossos, la víctima hauria mort per les ferides d'arma blanca. La policia ha arrestat l'autor dels fets al mateix establiment i se l'ha endut emmanillat. Els botiguers d'aquesta zona de Sabadell han explicat que no havien sentit ni vist res d'estrany entre el detingut i la víctima.