Societat 12/08/2011

Detingut un andorrà per homicidi imprudent i conducció temerària a les Valls de Valira

Va provocar la mort a una dona després de realitzar un avançament de manera forçada i topar contra la motocicleta que conduïa

Acn
2 min
Imatge del lloc on va haver-hi l'accident, encara amb restes de sang. 4 de juny 2011

La Seu d'UrgellEls Mossos d'Esquadra han detingut a Joan Ll. M., un veí d'Andorra la Vella de 62 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent i contra la seguretat del trànsit per conducció temerària. El passat 4 de juny es va produir un accident a la carretera N-260, al terme de les Valls de Valira, en el qual va perdre la vida una motorista alemanya de 52 anys. Un cop finalitzat l'atestat policial, els mossos han conclòs que el turisme conduït pel detingut va envair el sentit contrari en perdre el control del vehicle al finalitzar un avançament de manera forçada.A més, la policia va rebre diverses trucades de conductors que alertaven de la conducció temerària d'aquest individu.

El 4 de juny, el turisme conduït per aquest veí d'Andorra va topar frontalment amb una motocicleta conduïda per una ciutadana alemanya de 52 anys que va resultar morta. La víctima viatjava amb un grup de motocicletes que circulaven en direcció sud i l'avís es va rebre a dos quarts de tres de la tarda. El conductor va resultar il·lès en el sinistre. A més, els mossos van rebre diverses trucades de conductors que alertaven de la conducció temerària d'un vehicle amb matrícula andorrana, que coincidia plenament amb el que posteriorment va resultar implicat en l'accident.

Un cop finalitzat l'atestat i després de prendre declaració a les persones que van denunciar els fets, els Mossos han imputat el conductor com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària. Aquest dijous al matí el conductor va comparèixer a la comissaria de mossos de la Seu d'Urgell i, donat que no tenia residència a l'estat espanyol, va quedar finalment detingut. L'home ha passat aquest divendres al matí a disposició del Jutjat de Guàrdia en funcions d'instrucció d'aquesta ciutat.

stats