SOCIETAT
Societat 30/04/2013

Detingut per matar la seva dona i un altre home amb una destral a Alcarràs

Els investigadors creuen que les dues víctimes eren amants i que l'homicida hauria actuat per gelosia

Acn
1 min

BarcelonaUn home ha matat aquest dimarts al migdia la seva dona i un altre home a Alcarràs (Segrià). El presumpte homicida ha sigut detingut poc després per la Policia Local i el cas ha passat als Mossos d'Esquadra, que n'investiguen les circumstàncies.

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que es tracti d'un crim per gelosia. Cap a les tres de la tarda, l'agressor ha matat l'home en un bar del poble, a la plaça de l'Església, a cops de destral, segons fonts pròximes al cas. Els veïns han avisat la policia local, que ha localitzat el presumpte assassí al carrer on vivia la segona víctima. L'han detingut minuts després que abandonés el pis de la dona.

Quan els agents han entrat al pis han trobat la dona ferida d'extrema gravetat. Un helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques ha aterrat a la mateixa N-II per salvar-li la vida però ha mort al cap de poca estona per la mateixa causa que l'home.

Tot apunta que la dona era amant de l'altra víctima i que l'homicida hauria actuat per venjança. Víctimes i agressor són de nacionalitat marroquina.

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha expressat la seva consternació pel doble assassinat i ha assegurat que els veïns estan sorpresos pel que ha passat. Serra també ha destacat la labor de la policia local per aconseguir la detenció del presumpte assassí.

L'alcalde ha explicat que, tot i que encara és d'hora per dir quan, l'ajuntament segurament realitzarà un ple extraordinari per condemnar els fets.

stats