Societat 08/02/2011

Detingut un motorista per anar sense casc, tenir el carnet retirat i intentar atropellar un mosso

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 24 anys per conducció temerària. Els fets van passar el dia 2 de febrer a una rotonda de la C-66, a Cornellà de Terri (Pla de l'Estany), mentre els agents de trànsit feien un control.

Redacció
1 min

BarcelonaCap a dos quarts de dues del migdia del dia 2 de febrer, efectius de trànsit estaven fent un control punt quilomètric a una rotonda de la variant de Banyoles. Els agents van escoltar un soroll fort de motocicleta de gran cilindrada i van observar com un motorista, sense casc, s'incorporava a gran velocitat a la rotonda, en sentit Girona.

Un dels agents li va fer senyals amb el braç perquè s'aturés i també va fer sonar el xiulet. Lluny d'aturar-se, el conductor va donar gas a la moto i va aixecar roda. Això va provocar que l'agent s'hagués de llançar a terra, al voral, per no ser atropellat. El conductor va marxar a tota velocitat per la C-66 on diversos vehicles van haver de fer maniobres evasives per tal de xocar amb la moto.

Les indagacions policials van portar a esbrinar la identitat del motorista i també es va poder constatar que l'home no tenia el permís de conduir en vigència perquè havia perdut tots els punts. La detenció, finalment, es va fer el dia 5 de febrer a Porqueres. El detingut, Daniel J. A. -de 24 anys, veí de Banyoles i amb nombrosos antecedents policials - va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia el dia 6 de febrer, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.

stats