Detingut el passatger sense bitllet que va arrencar el lòbul d'una orella a un revisor de Renfe

Els fets es van produir el passat 22 d'agost a l'estació de Mollet-Santa Rosa a Mollet del Vallès

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passatger sense bitllet que va arrencar d'una queixalada el lòbul d'una orella d'un revisor de Renfe. El detingut és un jove espanyol de 18 anys i veí de Parets del Vallés que viatjava a la línia R3 i va aconseguir fugir abans que la policia arribés al lloc dels fets. Segons fonts policials, el jove es va llançar sobre l'interventor quan li va demanar el títol de transport, el va mossegar a l'orella i li va arrencar el lòbul. L'agressió es va produir el matí del passat 22 d'agost a l'estació Mollet-Santa Rosa. 

Com a conseqüència, el revisor va haver de ser sotmès a una intervenció quirúrgica de reconstrucció a l'Hospital de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). L'agressor passarà aquest matí a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció de Mollet del Vallés.

Arran de les reiterades agressions que estan patint els revisors de Renfe, els sindicats han protestat contra la falta de protocols i mesures de seguretat efectives. De fet, des de CCOO asseguren que "el 75% de les agressions de l'Estat a treballadors ferroviaris passen a Catalunya".