Detingut el cap dels dos treballadors morts en l'explosió d'una benzinera a Sant Sadurní d'Anoia

El gerent de l'empresa és el presumpte autor de dos homicidis imprudents i un delicte contra els treballadors

Els Mossos d'Esquadra han detingut el cap dels dos treballadors morts en l'explosió d'una benzinera a Sant Sadurní d'Anoia com a presumpte responsable de la mort dels dos empleats en l'explosió que va tenir lloc en aquesta benzinera aquest mes de maig. La investigació de la policia imputa a l'home, de 40 anys i nacionalitat espanyola, dos delictes d'homicidi imprudent i un contra els treballadors. 

Els operaris treballaven en tasques de manteniment a l'interior dels dipòsits soterrats de la gasolinera de la carretera de Sant Quintí de Sant Sadurní d'Anoia el 30 de maig quan hi va haver una explosió a l'interior dels tancs. Els dos homes estaven col·locant un revestiment als dipòsits per evitar fugues en el moment dels fets. A causa de l'accident, un dels operaris va morir el mateix dia i l'altre ho va fer cinc dies després a l'hospital. 

Incendi mortal a una benzinera de Sant Sadurní d'Anoia

La investigació policial conclou que les mesures de seguretat i els procediments de les tasques de reparació dels dipòsits no s'ajustaven a la normativa actual. El detingut ha passat a disposició judicial.