Detingut un veí de Vilanova de la Barca per terrorisme jihadista

L'home ja va ser arrestat fa poques setmanes a l'Eix Comercial de Lleida després que cridés consignes a favor de l'Estat Islàmic i amenacés els vianants de posar una bomba

La Policia Nacional va detenir dijous de la setmana passada un home de 34 anys i veí Vilanova de la Barca, al Segrià, acusat de terrorisme jihadista. Fonts de la Policia Nacional han explicat que des de divendres el detingut es troba al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona i que té un procediment d'expulsió obert, a l'espera que es resolgui la tramitació d'aquest expedient.

L'home, de nacionalitat marroquina, ja va ser arrestat pels Mossos d'Esquadra el 15 de juliol a l'Eix Comercial de Lleida, després que cridés consignes a favor de l'Estat Islàmic i amenacés els vianants de posar una bomba. La detenció per part de la Policia Nacional s'ha dut a terme en el marc d'una investigació de l'Audiència Nacional. S'acusa l'arrestat de ser partidari de l'Estat Islàmic i tenir la intenció de viatjar a Síria per formar part de l'organització terrorista.