SOCIETAT
Societat 20/05/2012

Tres detinguts per agredir sexualment una menor a la Barceloneta

Un d'ells va fer-se passar per venedor ambulant i li va oferir un beguda alcohòlica que li va ocasionar malestar. Segons la policia, els agressor van obligar-la a entrar a un pis pròxim

Efe
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut tres ciutadans pakistanesos com a presumptes autors d'una agressió sexual a una noia de 17 anys al barri de la Barceloneta de Barcelona. Segons que han informat aquest diumenge els Mossos d'Esquadra els fets van tenir lloc dilluns passat 14 de maig quan els acusats van obligar a una menor de 17 anys d'edat que es trobava a la platja de la Barceloneta acompanyar-los a un pis pròxim, i una vegada allà, es va produir l'agressió sexual.

Els agressors van contactar amb la víctima després que un d'ells es fes passar per venedor ambulant i li oferís una beguda alcohòlica refrescant que li va ocasionar malestar encara que en cap moment va perdre el coneixement. En acabar la consumició la víctima va començar a trobar-se una mica marejada, motiu pel qual va decidir tornar al seu domicili però, segons la Policia, al començar a caminar dos desconeguts la van obligar a acompanyar-los a un pis pròxim.

Segons els Mossos d'Esquadra, a l'interior del pis fins a tres persones diferents van agredir sexualment a la noia, que va oferir resistència, però un veí va escoltar els crits de la víctima i, en adonar-se dels fets, va recriminar la seva acció als agressors, que es van encarar amb ell perquè se n'anés del domicili. Tant la víctima com el seu protector van aprofitar un moment de desconcert per sortir del pis i avisar la Policia des del carrer.

Minuts després una patrulla dels Mossos d'Esquadra va entrar al pis on van ocórrer els fets, i aprofitant la circumstància que encara s'hi trobaven els agressors, els agents els van detenir. Els acusats de l'agressió sexual són Javed A. -nascut el 1962 al Pakistan, Atiq S. -nascut el 1986 al Pakistan- i Bilal A. -nascut el 1980 al Pakistan-, i cap dels tres té antecedents penals.

La Policia de la Generalitat manté oberta la investigació per intentar aclarir si els acusats poden haver participat en altres agressions sexuals produïdes anteriorment. Els tres detinguts han ingressat a la presó per ordre del jutge instructor.

stats