Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Detinguts per agredir cinc vigilants del metro i quatre mossos

Van donar cops de puny, puntades de peu i van mossegar els agents, després de ser retinguts per no haver pagat el bitllet.

Els Mossos d'Esquadra van detenir la passada nit set persones, de nacionalitat dominicana, per agredir cinc vigilants de seguretat i quatre Mossos d'Esquadra, després de ser retinguts per haver-se colat al metro.

Un grup nombrós de persones va accedir al metro per l'estació de Monumental de la línia 2 sense pagar el bitllet, per la qual cosa el cap de l'estació els va cridar l'atenció. Els joves el van increpar i van marxar amb un tren, però els vigilants del metro els van retenir a l'andana de l'estació d' Universitat, on van començar a agredir-los.

Cap a les 23:30 hores, dues dotacions de policia van arribar a l'estació i alguns dels agressors, en veure els agents, van aprofitar que passava un tren per pujar a l'interior i fugir del lloc. Set persones van continuar donant cops de puny, puntades de peu i mossegades als vigilants de seguretat i als quatre policies que havien estat requerits.

Minuts després, els agents van aconseguir reduir els agressors, que van ser detinguts pels delictes d'atemptat a agents de l'autoritat i delicte de lesions. Els Mossos d'Esquadra continuen les investigacions per identificar i localitzar les persones que van participar en l'agressió i que haurien fugit en el comboi de metro.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de