Societat
Societat 30/10/2011

Detinguts dos atracadors per onze robatoris a l'àrea metropolitana de Barcelona

Un dels detinguts està considerat un històric atracador de bancs dels anys vuitanta

Ara
1 min

Mossos d'Esquadra i Policia de la Generalitat han detingut dos homes com a presumptes autors de nombrosos atracaments a entitats bancàries i altres establiments per valor de 21.000 euros. El grup, considerat actiu, cometia una mitjana de dos robatoris violents a la setmana a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Els atracadors tenen nacionalitat espanyola, són veïns de l'Hospitalet de Llobregat i actuaven de forma contundent en tots els assalts, en què feien ús d'armes de foc. El total de la recaptació dels atracaments ascendeix als 21.000 euros.

La investigació es va iniciar el 19 d'agost, quan els atracadors van assaltar una entitat bancària a Terrassa i van intimidar els treballadors de l'establiment amb armes de foc. Els delinqüents van incrementar les activitats durant els mesos d'agost, setembre i octubre, arribant a acumular fins a vuit atracaments a bancs, dos a supermercats i un a una benzinera.

Els atracadors acumulaven nombrosos antecedents per diversos delictes contra el patrimoni i un d'ells era considerat un dels històrics atracadors de bancs dels anys 80. Els detinguts han passat a disposició judicial i el jutge n'ha decretat l'ingrés a presó.

stats