Societat 11/07/2011

Detenen els lladres que van matar una àvia en l'assalt a un xalet d'Ulldecona

Els Mossos han detingut els tres sospitosos d'haver entrat a robar a la casa de la víctima, de 71 anys, la matinada del 4 de juliol. La van emmordassar i va morir asfixiada

Marta Català
1 min

BARCELONAEls Mossos han detingut tres homes d'origen romanès per la mort d'una dona de 71 anys el passat dilluns a la matinada durant l'assalt al seu domicili del barri del Castell d'Ulldecona, al Montsià.

La detenció es va produir el passat 6 de juliol, segons fonts dels Mossos i després de passar a disposició judicial, els detinguts van ingressar a la presó.

Els Mossos busquen ara a quatre persones més presumptament relacionades amb el cas que ja tenen identificades.

Segons els Mossos, aquest grup seria responsable de diversos robatoris a domicilis comesos durant els darrers mesos al Montsià i el nord de la província de Castelló. La investigació continua oberta i sota secret de sumari.

L'assalt a Ulldecona es va perpetrar la matinada del 4 de juliol. Els lladres van emmordassar un matrimoni després d'accedir a la vivenda forçant el pany de la porta. La dona va morir asfixiada al cap d'una estona.

El passat divendres unes 700 persones es van manifestar pels carrers del barri del Castell i el municipi veí de Sant Rafel del Riu per reclamar més seguretat a les administracions davant la proliferació d'aquest tipus de casos durant els últims mesos, segons diu l'ACN.

stats