Successos
Societat 10/03/2012

Detinguts dos homes a l'aeroport del Prat amb 27 quilos d'heroïna en cistells de vímet

Els homes amagaven la droga dins els canonets que donen forma les cistelles

Acn
1 min
L'heroina estava camuflada en cistells de vímet

BarcelonaLa Guàrdia Civil ha detingut dues persones a l'aeroport del Prat per dur cistells confeccionats amb heroïna. Es tracta d'un ciutadà guineà de 25 anys i veí de Madrid i un altre de Mali de 30anys i veí de Lleida. Els agents han confiscat 27.894 grams d'heroïna, en una de les majors intervencions d'aquesta droga dutes a terme a Catalunya en els últims anys.

Els dos detinguts van arribar a Barcelona en dos vols diferents els dies 4 i 5 de març procedents del continent africà i es van comprovar minuciosament els equipatges de tots dos davant la sospita que volien introduir droga al país. En l'equipatge facturat de tots dos es va constatar l'existència de droga amagada a l'interior dels canonets que teixien i donaven forma a dotze cistelles de vímet ideades i fabricades per ocultar la droga.

Després de realitzar els anàlisis preliminars per determinar el tipus de substància intervinguda, els agents van veure que es tractava d'heroïna, en aquest cas la major partida intervinguda a l'aeroport en els últims anys. Els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat de Guàrdia del Prat de Llobregat.

stats