Societat 08/05/2012

Detinguts dos lladres que es feien passar per revisors del gas per robar gent gran

Una dona de 74 anys de Martorell els va enxampar robant a casa seva i va alertar els veïns. Els dos homes estan en llibertat, acusats de robatori amb violència i intimidació

Acn
1 min

MartorellDos homes, de 30 i 38 anys amb nacionalitat espanyola, es feien passar per revisors del gas per entrar a cases de gent gran, distreure'ls, i robar-los. El passat 15 de març a Martorell una dona de 74 anys els va enxampar: els havia deixat entrar a casa seva i, quan ja sortien, va descobrir que li havien robat diverses joies i objectes com un rellotge d'or. Va alertar els veïns i també els Mossos d'Esquadra. Uns dies després la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell els va detenir al Prat. Els dos homes estan en llibertat i acusats de robatori amb violència i intimidació i intrusisme professional.

La parella de lladres es feien passar per revisors del gas. Un cop a l'interior de l'habitatge, un d'ells distreia la víctima amb explicacions tècniques de la instal·lació del gas i la segona persona, excusant-se que anava a purgar els diferents radiadors del domicili, sostreia joies i objectes de valor.

La Unitat d'Investigació de Martorell els va trobar múltiples antecedents per robatori i furts.

stats