Societat 21/09/2012

Deu imperdibles de la Mercè

L'espectacle de projeccions a la Sagrada Família és un dels grans atractius de la festa major 2012 de Barcelona, que també compta amb noms propis com el Mishima o Love of Lesbian

Ara
2 min
Piromusical de la Mercè

BarcelonaLa Mercè 2012 arrenca aquest vespre amb el pregó del director de l'Institut de Ciències Fotòniques, Lluís Torner. A continuació, començarà l'espectacle de projeccions a la façana de l'Ajuntament, que aquest any tindrà competència a la Sagrada Família amb el xou de llum i color 'Oda a la vida'. Aquests són deu dels actes imperdibles de les festes:

1. 'Oda a la vida' a la Sagrada Família. Espectacle visual de 15 minuts sobre la façana del Naixament de la mà de l'empresa Moment Factoy i en el marc dels actes dedicats a la ciutat de Mont-real. Les projeccions es faran de divendres a dissabte en quatre sessions (21h, 22h, 23 i 24h).

2. Mostra de vins i caves catalans, que aquest any es trasllada al passeig de Lluís Companys. De divendres a dilluns de 12h a 21h.

3. BAM a la plaça dels Àngels i de Joan Coromines amb les actuacions, la nit de divendres a partir de les 21.15h, de grups i artistes com Joan Colomo o Mates Mates.

4. Mishima i Maika Makovsky al Fòrum en el marc del BAM (divendres a partir de les 24h).

5. Dissabte de pop-rock amb La Iaia, Love of Lesbian i The Kooks a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (a partir de les 19h)

6. Diades castelleres. Diumenge (12 h) amb les colles convidades (els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa acompanyaran els Castellers de Barcelona) i dilluns amb les colles de la ciutat (12:30), a la plaça de Sant Jaume.

7. Correfoc de la Mercè. Comença a la plaça Antoni Maura diumenge a les 20:30 h.

8. Concert d'Oriol Tramvia (22:30) i Pau Riba (24h), diumenge a la plaça Catalunya.

9. Los Amaya porten la rumba a la plaça de Sant Jaume, diumenge a les 23:30

10. Piromusical (inclou un homenatge als Jocs Olímpics del 92), dilluns a es 22h a l'avinguda Maria Cristina.

stats