LA MÉTEO
Societat 06/01/2012

Diada de Reis amb alguns núvols i ambient suau

Ses Majestats han treballat durant la nit amb ratxes de vent superiors als 100 km/h a l'Empordà i a Tarragona, però la ventada anirà perdent força a partir del migdia

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaAquesta nit i matinada ens ha creuat un petit front molt poc actiu que ha deixat alguns plugims al Pirineu, però sobretot vent fort que ha superat en alguns punts del camp de Tarragona i de l'Empordà ratxes superiors als 100 km/h. Les temperatures no han estat gaire fredes i només trobem valors negatius en punts alts del Pirineu.

La diada de Reis es presenta força tranquil·la, amb alguns núvols prims, però sobretot la notícia serà el vent, que anirà perdent força a partir del migdia, mentre que les temperatures es mantindran suaus per l'època i al migdia tindrem valors entre els 15 i 20 graus en punts del litoral i de les Terres de l'Ebre. Només a la cara nord del Pirineu s'espera algun floc de neu, especialment a la Vall d'Aran, on la cota de neu se situarà entorn dels 1.400 metres.

El cap de setmana es presenta sense canvis i tranquil. L'anticicló farà acte de presència, el cel pràcticament ras, les boires es tornaran a imposar a les fondalades i a les comarques interiors i el vent ja només es deixarà sentir a l'Empordà. Tot fa pensar que durant la primera meitat del mes de gener continuarem amb la mateixa tònica de domini de l'anticicló: sol i boires, i que haurem d'esperar les borrasques per més endavant.

Trobareu la previsió actualitzada del vostre municipi a ara.cat/meteo.

stats