Difonen una altra fotografia del ciclista que va atropellar un nen i un adult a la Diagonal

Els fets van tenir lloc dissabte a l’avinguda Diagonal, a l’altura del Palau de Pedralbes

La Guàrdia Urbana de Barcelona segueix buscant un ciclista que dissabte, 30 de març, va atropellar un nen i un adult a la Diagonal i ha difós una altra fotografia on es veu més clar el presumpte autor dels fets. 

L'accident va tenir lloc dissabte, pocs minuts després de les tres de la tarda. Segons ha informat l'ACN, una dona acabava de baixar de l’autobús a la parada de Palau Reial i es disposava a posar el nadó al cotxet quan va ser envestida per una bicicleta, el conductor de la qual no es va parar a auxiliar-los. Dona i nadó van caure a terra i el petit va sofrir un traumatisme cranial amb pronòstic greu, del qual evoluciona favorablement. La dona va resultar ferida lleu.

La policia té imatges de càmeres de la zona de l'accident, que va passar al tram del Palau de Pedralbes davant del número 643 de la Diagonal, a la vorera del costat mar, tot i que encara no ha pogut localitzar l'autor de l'atropellament. Per això, la Guàrdia Urbana ja va difondre primer les imatges d'una càmera del Tram a través de les xarxes socials. La policia considera que les xarxes poden servir per trobar algun testimoni que pugui aportar més detalls del xoc entre el ciclista i els dos vianants.

En cas de ser testimoni de l'accident o de tenir cap informació rellevant, la Guàrdia Urbana demana que es truqui al 092 o al 112.