CAOS AERI
Societat 06/12/2010

Disculpes 2.0 dels controladors aeris

L'USCA, el sindicat majoritari, demana disculpes per Twitter; el seu portaveu, César Cabo, fa servir el Facebook

Natalia Araguás
1 min
César Cabo

BarcelonaLa Unió Sindical de Controladors Aeris (USCA), el sindicat que agrupa la major part dels controladors aeris de l'Estat, ha fet servit el seu compte de Twitter per demanar disculpes als passatgers afectats pel caos provocat divendres passat. “En primer lloc, volem demanar perdó a tots els usuaris afectats per l'aturada, va ser una decisió extrema i desmesurada”, lamenta.

“Entenem que milers de vosaltres hàgiu fet arribar la vostra opinió en forma d'insults i amenaces perquè aquest tema és complex i de debat”, exposa el sindicat, que també deixa constància que hi ha persones que han fet les seves anàlisis del caos aeri “de forma educada i correcta”. USCA també agraeix “les mostres de suport rebudes d'aquells que heu analitzat aquest conflicte i la nostra mesura tan desesperada”.

De la mateixa manera, el portaveu d'USCA i cara més visible del sindicat, César Cabo, també ha volgut demanar perdó, a títol personal, a través del seu compte de Facebook. “Ens disculpem novament pel caos de fa dos dies. Ha estat una situació terrible ocasionada per una pressió de mesos que va esclatar divendres", exposa.

stats