LA MÉTEO
Societat 25/06/2011

Dissabte amb sol i ambient d’estiu

Comença l’ambient calorós i de ple estiu, que es notarà sobretot diumenge i dilluns

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaComencem el matí d’aquest dissabte amb alguns núvols baixos, en particular a la costa sud de Tarragona. Si teniu pensat anar a la platja no us espanteu, perquè serà poca cosa i aniran desapareixent al llarg del matí. A la resta del territori tindrem un cel ben serè i força sol amb temperatures ja de bon matí una mica més altes que els dies anteriors, i és que els pròxims quatre dies parlarem de molta calor i d’un ambient estiuenc.

A la tarda la calor serà intensa i fàcilment tindrem valors que podran superar els 30ºC arribant als 34-35ºC en alguns punts de Ponent. Al Pirineu creixeran alguns núvols d’evolució que pràcticament seran decoratius, ja que el sol serà el gran dominant de la jornada.

Els pròxims quatre dies sembla que les temperatures encara han d’enfilar-se un parell de graus més, arribant així als 36-37ºC en alguns punts de l’interior i de Ponent, alhora que creixerien algunes nuvolades en alguns punts de muntanya que deixarien algun ruixat.

Al País Valencià i les Illes Balears, els pròxims dies l’ambient també serà molt càlid, amb temperatures clarament altes i de ple estiu.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats