LA MÉTEO
Societat 24/04/2011

Diumenge de núvols, clarianes i nous ruixats

Matí amb més clarianes i mig ennuvolat, serà a la tarda quan tornaran a aparèixer els ruixats

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaDesprés d’una diada de Sant Jordi tan típica de primavera, variable i amb ruixats curts arreu del territori, tot fa pensar que avui la situació no serà gaire diferent a la d’ahir. El vent seguirà bufant de mar cap a terra i això afavorirà l’augment de núvols a l’interior i a la costa, fins i tot amb algun ruixat a la Costa Brava i a les Terres de l’Ebre.

El matí estarà mig ennuvolat fins i tot amb algun ruixat a les comarques de l'interior de Tarragona, comarques Centrals i Girona, però aniran a menys amb el pas de les hores, i fins i tot s’aniran obrint clarianes i amb alguna estona de sol. Ja de cara a la tarda els ruixats guanyaran terreny preferentment cap a l'interior però sense descartar-ne algun al sector de la costa. Al sud del País Valencià i les Pitiüses és on les precipitacions es podrien reactivar i guanyar més força que a Catalunya. Les temperatures en general no canviaran respecte a les d’ahir i seran bastant fresques, sense superar els 21 graus.

Dilluns i dimarts de la setmana que ve, res fa pensar que la situació hagi de canviar gaire i continuarem parlant d’aquest temps primaveral i variable amb estones de sol als matins a la majoria de comarques, però amb alguns ruixats a la tarda.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats