Publicitat
Publicitat

El Pirineu acumula gruixos d'entre 15 i 50 centímetres de neu nova

Diumenge de sol a l'espera de més borrasques

Durant la nit deixarà de ploure però entre dilluns i dimarts arribaran noves pertorbacions que també deixaran molta aigua

La borrasca va marxant amb puntualitat després de deixar pluges de 150 litres per metre quadrat en comarques com el Priorat, l'Alt Camp o el Baix Ebre. Els xàfecs han estat generals i són poques les localitats que han registrat menys de 20 litres per metre quadrat. A Barcelona hi han caigut entre 60 i 70 litres segons el barri, els mateixos que a Tarragona. A Girona s'ha passat dels 40, a Terrassa els pluviòmetres n'han acumulat fins a 80 i és a ponent on ha plogut menys, tot i que a Lleida s'han fregat els 20 litres. La nevada ha estat important al Pirineu amb gruixos que han arribat als 50 centímetres de neu nova a Boí, 40 a Espot, 30 a Núria, i 15 al Port del Comte o a la Molina.


El diumenge serà de sol a la majoria de comarques, i caldrà aprofitar-ho bé perquè dilluns s'iniciarà una segona tongada de precipitacions que durarà com a mínim fins dijous. De la mateixa manera que ha passat aquest dissabte, les pluges més importants descarregaran a la costa. La borrasca de dilluns obligarà a anar amb el paraigua a sobre però no deixarà registres tan abundants. La de dimarts, en canvi, pot tornar a ser important: s'acumularan altre cop quantitats de pluja de més de 50 litres per metre quadrat i el llevant mantindrà el mar molt alterat.


Trobareu previsions actualitzades per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo

Ens han dit adeu

Més continguts de