Publicitat
Publicitat

Cap de setmana sense grans canvis

Divendres: el migdia més suau de la setmana

Els núvols prims s'aniran trencant amb el pas de les hores i el vent de mestral aixecarà la boira a ponent

Els núvols prims que enterboleixen el cel a moltes comarques han evitat que les temperatures baixessin gaire durant la nit, i avui a primera hora els valors sota zero es podien comptar amb els dits de la mà. El migdia d'avui serà el més comfortable de la setmana: se superaran els 15 graus a la majoria d'indrets de la costa i del prelitoral, i a l'interior probablement el vent aixecarà la boira i permetrà al termòmetre passar també dels 10 graus a la tarda. En general el cel s'anirà aclarint amb el pas del matí, i només en algunes comarques de Girona els núvols prims podrien fer-se insistents durant el matí i frenar lleugerament la temperatura. El vent de mestral bufarà amb cops moderats a l'Ebre i al camp de Tarragona, no serà fort però les ratxes podran superar els 50 km/h en alguns indrets.


El cap de setmana es presenta amb pocs canvis, matins amb boires a l'interior, no especialment persistents, i cel bàsicament clar a la resta. L'ambient continuarà poc fred, i la tramuntana s'anirà deixant sentir fins diumenge amb ratxes moderades a l'Empordà, a la Catalunya del Nord i al Pirineu Oriental.


Continua sense aclarir-se quan podria nevar o ploure amb certes ganes, els mapes de llarg abast apunten que la setmana que ve serà més freda, més d'hivern, i que abans que s'acabi ens visitarà una nova borrasca, seria però cap als últims dies i falta saber si deixarà moltes o poques precipitacions.


A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió actualitzada per al vostre municipi.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de