Societat 08/09/2012

Dos homes de 76 i 58 anys moren a les platges de Cunit i Sant Antoni de Calonge

Ambdós han patit aturades cardiorespiratòries. Ja són 22 els banyistes que han mort aquest estiu a les platges catalanes

Acn
1 min

BarcelonaDos banyistes han mort aquest dissabte al migdia a Cunit (Baix Penedès) i Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà), fet que eleva la xifra de víctimes a les platges a 22 aquest estiu. Protecció Civil ha rebut l'avís de les dues morts amb poca estona de diferència, aquest dissabte al migdia. Marc C. G., de 76 anys i veí de Casserres (Berguedà), ha mort a la platja de Cunit després de trobar-se malament. L'home ha patit una aturada cardiorespiratòria i, tot i que se l'ha intentat reanimar, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

D'altra banda, Juan T. M., de 58 anys i veí de Barcelona, ha mort també en trobar-se malament i patir una aturada cardiorespiratòria mentre s'estava banyant a Sant Antoni de Calonge. Protecció Civil de la Generalitat (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya (CECAT), ha rebut l'avís a les 12.40 h del migdia que un banyista que es trobava a la vora del mar a la platja de Cunit, acompanyat de la seva dona, s'ha trobat malament. En treure'l fora de l'aigua ha patit una aturada cardiorespiratòria i se l'ha intentat reanimar sense èxit.

Amb aquestes dues ja són 22 les persones mortes aquest estiu a les platges catalanes. La darrera, un home de Lleida de 74 anys, va morir ofegat dimecres a la platja de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès).

stats