Societat 05/12/2011

Dos detinguts després d'atracar una benzinera de Barcelona

Els lladres s'havien endut uns 200 euros de l'establiment, després de colpejar a la cara un treballador

Acn
2 min

BarcelonaEl matí d'aquest dilluns dos homes han atracat un treballador d'una benzinera del districte de Nou Barris de Barcelona. L'han amenaçat amb un objecte punxant perquè els entregués els diners de la caixa, uns 200 euros. Com que l'home s'ha intentat defensar, els atracadors l'han colpejat a la cara. Llavors, s'han emportat els diners. El treballador ha trucat els Mossos d'Esquadra, que posteriorment han desplegat totes les patrulles disponibles a prop de benzineres. Quan els dos homes s'adreçaven presumptament a cometre un nou robatori en una d'elles, els han detingut in fraganti.. Se'ls ha acusat d'un delicte de robatori amb violència. Els dos detinguts són Jonathan R. R de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona i Mario Natanael N.D, de nacionalitat dominicana i veí de Barcelona.

Després de l'atracament, el treballador atacat ha trucat a la policia i ha facilitat la descripció dels dos homes, informant de la direcció de fugida. La policia ha desplegat totes les patrulles disponibles, amb especial incidència a prop de benzineres, fet que ha facilitat la localització de les dues persones a prop d'una altra benzinera, on presumptament s'adreçaven per cometre un nou robatori. La descripció facilitada i el fet de trobar objectes que els vinculava amb l'atracament anterior, n'ha permès la detenció.

Aquesta matinada, els Mossos també han detingut dues persones que acabaven d'intentar robar un comerç, situat al districte d'Horta-Guinardó. L'avís immediat d'un veí informant que estava veient com tres homes forçaven una persiana i com fugien, ha permès la localització i detenció de dos homes. Una patrulla policial ha localitzat un objecte sota un vehicle. Es tracta d'un dispositiu inhibidor de freqüències que permet deixar sense cobertura la telefonia mòbil. Els dos detinguts han estat localitzats molt a prop de la zona, per la descripció física i de roba facilitades pel denunciant.

Els dos detinguts, són Marc F.G de 23 anys nacionalitat espanyola i veí de Barcelona i Aleix W.B de 24 anys nacionalitat espanyola i veí de Barcelona. Els dos detinguts que acumulen entre els dos una desena d'antecedents, passaran a disposició judicial.

stats