Societat 27/01/2013

Dos detinguts per robatori amb violència i intimidació a una casa de Torrelles del Llobregat

El propietari del domicili també va ser detingut pels Mossos perquè tenia pendents tres requeriments judicials de recerca i detenció per estafa

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres dos homes acusat d'haver comès el matí del passat 6 de novembre un robatori amb violència i intimidació a una casa de Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat).

Segons fonts policials, els detinguts van entrar al domicili i van amenaçar amb un ganivet al propietari i una dona que era a la casa. Van lligar-los amb brides i es van endur diners en metàl·lic, una col.lecció de rellotges i diferent material de fotografia i vídeo.

Els atracadors van fugir de l'indret en cotxe. Es dóna el cas que, a banda dels lladres, els Mossos van detenir per una altra causa l'amo de la casa, que arrossegava tres requeriments judicials de recerca i detenció per estafa.

Els presumptes atracadors són José G.N., de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi de Llobregat i José Antonio G.C., de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Vicenç dels Horts, població on es van produir les detencions. De la investigació es desprèn que els dos lladres van actuar amb molta violència, posant el ganivet al coll de la víctima i lligant-li les mans amb brides.

stats