Societat 11/02/2012

Detenen el marit i el cunyat de la dona trobada morta a Olot

Els fets van tenir lloc el 24 de gener al barri de Sant Cristòfol de les Fonts. Els presumptes implicats van simular un robatori per allunyar sospites

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra de l'àrea d'investigació criminal de Girona han detingut dos familiars com a presumptes autors de la mort d'una dona a Olot. els detinguts són el marit i el cunyat de la víctima, segons han confirmat a l'ARA fonts policials. Els presumptes autors del crim haurien simulat un robatori per allunyar sospites. Els fets van tenir lloc el dia 24 de gener de 2012 quan una trucada va alertar la policia d'una presumpta mort en un domicili del veïnat de Sant Cristòfol les Fonts, del municipi d'Olot. Els agents hi van localitzar el cos sense vida d’una dona, amb signes de mort violenta. La família de la víctima, des del primer moment, va apuntar el robatori com a possible causa de la mort.

"A casa hi tenien joies d'or", va explicar la cunyada de la víctima, que és d'origen indi, i va assegurar que aquesta ornamentació és típica de la seva cultura. La víctima tenia 26 anys i un fill de cinc, que era a l'escola en el moment dels fets. Els Mossos van confirmar que la dona presentava ferides d'arma blanca.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant els propers dies. El cas es troba sota secret de sumari.

stats