Dos detinguts en un nou operatiu policial als narcopisos del Raval

Els veïns celebren les intervencions contra aquesta "plaga" i animen a seguir denunciant els casos

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut aquest dimecres a la tarda dues persones en el marc d'una entrada i escorcoll per un delicte contra la salut pública en un narcopis del barri del Raval.

La investigació del cas es va iniciar arran de les queixes dels veïns, que van explicar a la policia l'existència de persones que feien servir el domicili com a punt de venda de substàncies estupefaents. Posteriorment el jutge instructor del cas va autoritzar l'entrada i registre que s'ha fet avui a la tarda.

A banda dels dos detinguts, l'operatiu també ha comportat el comís d'onze embolcalls que presumptament contenien substàncies estupefaents, dues bàscules, 170 euros en metàl·lic, quatre telèfons mòbils, una pistola d'aire comprimit i diferents documents.

54 detinguts des de principis de 2017

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han fet 40 entrades en domicilis i 54 detinguts des de principis del 2017 al barri del Raval. El dispositiu de seguretat i les investigacions obertes relatives a aquest tipus de delicte continuaran en marxa.

De la seva banda, l'Associació de Veïns RPR (Roig-Picalquers-Robador) s'ha congratulat de les intervencions policials en contra de la "plaga" de narcopisos que "s'ha apropiat" del Raval, en paraules del seu portaveu.

També s'ha mostrat satisfet pel fet que la col·laboració ciutadana "doni fruits" i ha animat els veïns a denunciar i a donar suport a les autoritats en aquesta "lluita". En aquest sentit ha apostat per fer una batalla "unificada i al més contundent possible" entre autoritats i veïns contra aquest "flagell social".