Societat
Societat 26/11/2011

Dos joves de 23 i 26 anys detinguts, després d'una persecució policial per la Ronda de Dalt

Conduïen una furgoneta robada i a dins hi portaven una moto que també havien robat. Durant la persecució, la furgoneta va xocar contra tres vehicles

Ara
1 min

BarcelonaLa Guardia Urbana ha detingut dos joves de 23 i 26 anys al districte barceloní d'Horta i Guinardó després d'una persecució per la Ronda de Dalt en què els joves, que conduien una furgoneta robada, van xocar amb tres cotxes que circulaven per aquesta via. A l'interior de la furgoneta hi havia unamoto, que també havia estat robada.

Els fets van passar fa uns dies, quan la Guàrdia Urbana de Barcelona va observar com una furgoneta Nissan Vanette es saltava un semàfor en vermell a l'avinguda J.V. Foix. En veure que els ocupants del vehicle no feien cas dels senyals lluminosos dels guàrdies, en què reclamen que s'aturessin, es va iniciar la persecució. Els fugitius es van saltar dos semàfors més abans d'incorporar-se a la Ronda de Dalt, sentit Besós.

La furgoneta va ser interceptada en sortir de la Ronda, al carrer Tossa del districte d'Horta-Guinardó. Els agents van comprovar que tan la furgoneta com la moto que hi havia a l'interior tenien una denúncia de robatori. El conductor del vehicle i l'acompanyant, de 26 i 23 anys, van ser detinguts.

stats