SUCCESSOS
Societat 21/06/2013

Dos detinguts per l'atropellament mortal d'una dona a Figueres

La dona, de 68 anys i nacionalitat francesa, va morir atropellada el passat 15 de juny després de rebre una estrebada a la bossa de mà

Acn
1 min
Aixecament del cadàver de la dona que va morir atropellada a Figueres./ ACN

FigueresEls Mossos d'Esquadra han detingut dos homes en relació al robatori i atropellament mortal, dissabte passat, d'una dona de 68 anys a l'aparcament d'un establiment comercial de bricolatge situat al costat de la C-260 de Figueres. Les detencions s'han fet aquest divendres al matí al barri de Sant Joan. L'operació continua oberta i el jutge que instrueix el cas ha decretat el secret de sumari.

Els agents han detingut dos homes d'ètnia gitana, però el dispositiu continua obert perquè, segons apuntaven diversos testimonis, dins la furgoneta hi havia quatre persones. Els dos detinguts estan a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres.

La víctima i el seu marit, juntament amb una altra parella, estaven al costat dels seus cotxes quan els ocupants d'una furgoneta es van apropar i van fer una estrebada a la bossa de mà de la dona. La dona es va desequilibrar, va caure a terra i els ocupants de la furgoneta la van envestir quan van accelerar per fugir del lloc. Com a resultat de les ferides internes que li va provocar l'atropellament, la dona va morir poca estona després al mateix aparcament sense que els sanitaris poguessin fer res per salvar-li la vida.

Seguint les pistes i les descripcions que van fer els testimonis dels fets, la investigació ha portat fins al barri gitano de Sant Joan, on aquest divendres al matí han detingut dos sospitosos que ja estan a comissaria. Després, hauran de passar a disposició judicial.

stats