Societat 05/07/2012

Dos esfondraments d'edificis a Badalona i Tarragona deixen un ferit lleu

S'han hagut de desallotjar 31 persones per l'enfonsament d'un àtic a Badalona. Hi ha un ferit lleu en l'ensorrament d'una casa al casc antic de Tarragona

Ara
1 min

BarcelonaDos esfondraments d'edificis les últimes hores a Badalona i Tarragona han deixat un ferit lleu i 31 desallotjats.

Segons informen els Bombers de la Generalitat, l'ensorrament d'un àtic al número 23 del carrer Sant Hilari Sacalm de Badalona ha provocat el desallotjament de 16 persones evacuades del bloc sinistrat i quinze més de l'edifici del costat. Els afectats ja han començat a tornar als seus habitatges després que l'arquitecte municipal hagi revisat l'edifici i hagi constatat que no hi ha risc d'un altre enfonsament. No obstant això, 10 veïns continuen desallotjats. Els bombers han confirmat que no hi ha ferits.

A Tarragona, l'esfondrament d'una casa al casc antic de la ciutat, concretament el número 9 del carrer Cavallers, ha fet un ferit lleu. Els bombers treballen per descartar que hi hagi més persones atrapades sota la runa. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels bombers, entre les quals hi ha efectius del grup d'actuacions especials (Grae) i del grup caní de recerca (GCR).

Com a mesura preventiva s'han desallotjat 12 veïns de l'immoble del davant.

stats