Societat 25/07/2013

Dos estudiants de la Universitat de Lleida, entre les víctimes mortals de la tragèdia

L'extremeny David Martín i la gallega Laura Naveiras eren parella i cursaven tercer de medicina a la facultat lleidatana

Acn / Europa Press
1 min

LleidaDos estudiants de medicina de la Universitat de Lleida (UdL) estan entre les víctimes mortals de la tragèdia ferroviària de Santiago de Compostel·la. Segons han confirmat fonts del rectorat de la mateixa universitat, David Martín, natural d'Extremadura, i Laura Naveiras, gallega, eren parella i cursaven tercer a la facultat lleidatana.

La Universitat ha emès un comunicat en què "expressa públicament el seu condol pel tràgic accident ferroviari, així com la seva solidaritat amb els afectats. De manera molt especial, vol adreçar el seu suport als familiars i amics de David Martín i Laura Naveiras, estudiants de la Facultat de Medicina de la UdL, i alhora els fa palesa la solidaritat de la tota comunitat universitària en aquests tristos moments".

El Consell de l'Estudiantat de la Facultat de Medicina ha penjat un comunicat a les xarxes socials en què lamenta la pèrdua dels seus companys i anuncien una col·lecta per poder enviar una corona o un centre de flors per a cadascun d'ells.

stats