Dos ferits greus per ganivetades a Camprodon i Cornellà de Llobregat

El primer es va produir divendres en una atracament en un supermercat a Cornellà, i l'altre, aquest dissabte en una baralla al carrer a Camprodon

Entre divendres i dissabte hi ha hagut dos apunyalaments a Catalunya que han deixat les dues víctimes ferides de gravetat.

El primer es va produir divendres a la nit en un petit basar multiproducte −Bonpa Alimentació−, situat al número 6 del carrer d'Ignasi Iglesias, al barri del Padró, de Cornellà de Llobregat. Tres lladres van entrar al petit supermercat i van ferir-ne greument el propietari.

Els individus van entrar a l'establiment quan estava a punt de tancar i van amenaçar amb una pistola el propietari, d'uns 25 anys d'edat i origen pakistanès. Després van atacar-lo amb un ganivet i van clavar-li tres punyalades, dues al coll i una al tòrax, i el van deixar ferit de gravetat. Els lladres van acaparar la recaptació i van fugir.

La víctima va ser traslladada en estat molt greu a l'Hospital de Bellvitge, ja que una de les punyalades, la del tòrax, va ser molt propera al cor. Va ser intervingut d'urgència i ara es troba sedat i estable dins la gravetat a la UCI de Bellvitge.

Camprodon

L'altre ferit es va produir aquest dissabte a la tarda en una baralla al carrer Sant Roc de Camprodon (Ripollès), i va acabar amb un jove de 24 anys apunyalat. Per motius que s'estan investigant, la víctima i l'agressor de 47 anys van començar a discutir al carrer. Aleshores, l'agressor, armat amb un ganivet, va apunyalar repetidament el jove al costat esquerre. La víctima es va desplomar a terra.

Un vigilant local del municipi era prop del lloc del fets i hi va anar en sentir crits. Quan va arribar davant del bar, va veure la víctima estirada a terra i una persona que intentava taponar-li les ferides, i també va ser a temps de veure l'agressor, que intentava fugir corrent amb la navalla a la mà mentre un altre home el perseguia. L'home que perseguia l'agressor el va atrapar i el va tirar a terra. Llavors, el vigilant local va intervenir, es va tirar sobre l'agressor, el va desarmar i reduir i se'l va emportar custodiat fins a dependències municipals.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec del cas. El detingut és un veí de Camprodon, de nacionalitat espanyola i 47 anys. Inicialment, els Mossos l'han detingut per un delicte de lesions, però no es descarta que, després del pas a disposició judicial, li puguin imputar un intent d'homicidi.

El jove apunyalat també és veí de Camprodon, de 24 anys i de nacionalitat espanyola. Va rebre la primera atenció mèdica al Centre d'Atenció Primària (CAP) del mateix municipi, però després el van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on aquest matí l'han operat. El jove, que hauria rebut més d'una ganivetada, està greu, amb pronòstic reservat.