Societat 12/10/2012

Dos homes moren ofegats al canal de Deltebre

Els Mossos descarten qualsevol indici de criminalitat i tot apunta que eren dos transeünts en estat d'embriaguesa

Acn
1 min

DeltebreDos homes han mort ofegats al canal de Deltebre. Els Mossos d'Esquadra descarten qualsevol indici de criminalitat i ho atribueixen a un fet accidental. Segons han explicat fonts dels Mossos, es tractava de dos transeünts que es coneixien entre si i anaven beguts. De fet, un testimoni va veure junts els dos rodamons en un evident estat d'embriaguesa.

Els dos cossos s'han trobat en 24 hores de diferència. Primer es va localitzar el cos sense vida d'un jove de nacionalitat romanesa, aquest dijous a tres quarts de dotze del migdia. Ja se li ha practicat l'autòpsia, que confirma la presència d'alcohol. Aquest divendres a les onze del migdia s'ha trobat el cos de l'altre home en un punt pròxim. El cadàver del segon transeünt ha aparegut en una altra séquia. Els Mossos descarten cap hipòtesi d'homicidi o mort violenta. Tot apunta que els rodamons anaven beguts, van caure accidentalment al canal i es van ofegar.

A hores d'ara es desconeix la nacionalitat d'aquest segon individu i tampoc es disposa del resultat de l'autòpsia, però tot fa pensar que les causes seran les mateixes. Els dos homes ofegats eren joves que rondaven la trentena.

stats